Un Projecte Educatiu amb Identitat Digital

VEDRUNA CATALUNYA EDUCACIÓ TANCA UN PROCÉS COL·LABORATIU QUE CULMINA AMB LA PUBLICACIÓ  DE LA IDENTITAT DIGITAL DE LA XARXA DE 36 CENTRES

 

Els nous contextos comunicatius i la irrupció de la tecnologia al món actual han canviat les maneres d'interrelacionar-nos amb el nostre entorn . Els avenços cibernètics han configurat noves formes d'entendre la comunicació arreu, també en les comunitats educatives.  

Fa un temps que la Fundació Vedruna Catalunya Educació va iniciar un procés de col·laboració i participació, pioner en el sector, per tal d'adequar el projecte educatiu que fonamenta el seu ideari a l'àmbit digital.  La xarxa de centres , amb 36 escoles arreu de Catalunya, ha repensat tots els aspectes que tenen a veure amb aquest àmbit digital des d'aspectes gràfics i de disseny a aspectes de contingut i transmissió de conceptes . La gran quantitat de dades que dia a dia enviem a internet contribueixen a crear una identitat digital que avui en dia va de la mà de la nostra realitat analògica. Per l'equip de comunicació de Vedruna Catalunya Educació, és del tot fonamental que aquesta identitat digital correspongui a la identitat física .

   0_1_Identitat_Digital_Vedruna.pdf