VEDRUNA SANT ELIES PRIMERS FASE LOCAL DE LA VI COPA CANGUR

Per tercer any consecutiu els alumnes d'ESO Pau Llanos, Maria Miro, Anna Fuhui Gol, Oriol Carbonell, Roger Armengol, Aina Jodar i Marc Achcaoucaou  han obtingut el primer  lloc en la sisena edició de la fase local de la Copa Cangur que organitza la Societat Catalana de Matemàtiques i que s'ha celebrat a Vilanova i la Geltrú el 24 de gener.

La Copa Cangur és una competició contrarellotge de matemàtiques en la qual hi participen equips formats per 7 alumnes de segon i tercer d'ESO. En una hora han de resoldre 12 problemes, tenint en compte que la puntuació de cada un d'ells està en funció del temps que es triga en resoldre'l.


El concurs és obert a les famílies, que poden seguir, a traves d'unes pantalles, la posició dels participants. La experiència, molt enriquidora i emocionant, aconsegueix potenciar el treball en equip i les ganes de gaudir de les matemàtiques.


Felicitem als nostres alumnes per aquest bon resultat i els animem a que segueixin en aquesta bona línia a la final catalana que d el proper dimecres 7 de març a Mataró.

   0_1_IMG_4183_1.JPG