ESO

 

L'Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) és la darrera etapa de l'ensenyament obligatori. S'estructura en 4 cursos acadèmics, distribuïts en dos cicles. Aquesta etapa coincideix amb l'adolescència, una etapa molt important en el procés de maduració dels joves, marcada per una autoafirmació de la personalitat i el desenvolupament de capacitats que els acompanyaran per afrontar el futur.

La finalitat de l'ESO és aconseguir que l'alumnat adquireixi els elements bàsics de la cultura, especialment en l'aspecte humanístic, artístic, científic i tecnològic; desenvolupi i consolidi hàbits d'estudi i de treball, els prepari per incorporar-se a estudis posteriors i per a la seva inserció laboral i els formi en l'exercici dels seus drets i deures com a ciutadans.

En aquesta etapa l'alumnat ha d'aprendre a ser autònom, adquirir responsabilitats individuals i de grup i a superar dificultats tant en l'àmbit personal com acadèmic.

L'ESO s'estructura en matèries comuns, matèries optatives, matèries optatives específiques i matèries complementàries.

A la reunió de presentació de curs s'informa a l'alumnat de les característiques pròpies de cada curs  a partir de la guia de l'alumne/a.

Arxius d'interèsTambé et pot interessar...

PROJECTE EDUCATIU

  Us presentem  el Projecte Educatiu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Un Projecte que explícita un estil d'educar inspirat en la Propost...

llegir més »

VOLS CONÈIXER LA NOSTRA ESCOLA?

Vols conèixer la nostra escola? Ompliu el FORMULARI

llegir més »

ESO - Entrevistes personalitzades

   Si esteu interessats en conèixer l'etapa d'ESO, concerteu la vostra entrevista.   Formulari entrevistes d'ESO

llegir més »