INFANTIL

Aquest cicle té la seva pròpia identitat ja que forma part de l’educació dels nens i les nenes en un moment evolutiu fonamental per al seu desenvolupament tant personal i psicològic com d’aprenentatges. Per això, es tracta d’una etapa amb unes característiques pròpies i concretes.

Tenim en compte la personalitat del nostre alumnat, les seves necessitats, interessos i coneixements quan arriben a l’aula. Ens preocupa saber quines coses coneixen, quines no, quines coses els motiven i inquieten per tal d’ajudar-los a construir el seu aprenentatge de la manera més interessant i divertida. En altres paraules, els nostres grans protagonistes són els nens i les nenes, i el nostre objectiu és compartit amb les mares i pares: educar-los i acompanyar-los en el seu camí personal i d’aprenentatge.

Els nens i nenes d’infantil ja comencen a aprendre els hàbits de treball que necessitaran per anar avançant en els cursos següents: saber escoltar i respectar les opinions dels altres, expressar-se oralment davant els companys i companyes, ser creatius i curiosos, investigar, manipular, experimentar i observar per aprendre coses noves o per resoldre dubtes…

També eduquem els nens i nenes per a la vida en societat. Això implica desenvolupar les habilitats que permeten la convivència: la comunicació, la interiorització de les normes socials, el respecte i la tolerància, l’actitud crítica,… Des de l’escola, com a entorn socialitzador, continuem la tasca al voltant d’aquestes habilitats que la família ha començat des del primer moment.

 

 També et pot interessar...

PROJECTE EDUCATIU

  Us presentem  el Projecte Educatiu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Un Projecte que explícita un estil d'educar inspirat en la Propost...

llegir més »

EL NOSTRE TWITTER

Vedruna Sant Elies - TWITTER

llegir més »

INSTAGRAM de Vedruna Vilafranca USUARI: vedrunavilafranca

EL NOSTRE INSTAGRAM

https://www.instagram.com/vedrunavilafranca/

llegir més »