FEAC: FAMÍLIA ESCOLA ACCIÓ COMPARTIDA

Conscients de la importància de la relació i col·laboració entre la família i l'escola, s'ofereixen uns espais de diàleg sobre diferents temes per a pares i mares dels alumnes de l'escola en el marc del Projecte Família Escola Acció Compartida (FEAC). Les trobades són diferenciades per edats dels fills/alumnes i conduïdes per persones preparades (mestres) amb una formació específica.

Aquest programa, impulsat des de fa molts anys pel Secretariat de l'Escola Cristiana de Catalunya, té com a objectius més importants:

  •  Crear un clima continuat de relació educativa entre l'escola i les famílies que li han confiat l'educació dels seus fills.
  •  Establir i mantenir un canal regular d'informació entre l'escola i les famílies.
  •  Ajudar els mestres i professors a conèixer i comprendre les preocupacions de les famílies en relació amb l'educació dels seus fills.
  •  Afavorir que els pares i mares considerin l'escola com a seva i, per tant, reconeguin que és també l'àmbit en el qual poden augmentar la seva formació com a educadors.

Totes les famílies poden accedir als butlletins Família/Escola, a través de la Plataforma Clickedu, com a eina per a motivar la reflexió i el diàleg sobre temes relacionats amb l'educació dels fills.També et pot interessar...

PROJECTE EDUCATIU

  Us presentem  el Projecte Educatiu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Un Projecte que explícita un estil d'educar inspirat en la Propost...

llegir més »

EL NOSTRE TWITTER

Vedruna Sant Elies - TWITTER

llegir més »

INSTAGRAM de Vedruna Vilafranca USUARI: vedrunavilafranca

EL NOSTRE INSTAGRAM

https://www.instagram.com/vedrunavilafranca/

llegir més »