CAMPANYES SOLIDÀRIES

1.DOMUND

Aquesta campanya té com a finalitat ajudar a totes aquelles missions i persones que treballen per a la justícia per als més pobres, l’educació i l’assistència mèdica en llocs que estan necessitats.

 

Web Domund:  https://www.omp.es/los-misioneros-obras-misionales-pontificias/

 

Vídeo informatiu: https://www.youtube.com/watch?v=cOJYzLNBVoc2.PROJECTE VIC 

Ja fa anys que des de l’escola la Fundació contribuïm en el projecte Vic (Vedruna Internacional Comunió). Constituïda l’any 2004 per persones compromeses amb els sectors més desfavorables de la societat que potencia projectes de desenvolupament comunitari.

Entre els seus objectius cal destacar:

  • La defensa dels drets humans.
  • Gestionar projectes de desenvolupament comunitari.
  • Possibilitar la participació, el compartir i el voluntariat.
  • Intentar aconseguir un món més just.
  • Sensibilitzar a l’opinió pública.

Hi ha diverses comunitats de germanes repartides en diferents països que ajuden a què tot això pugui ser una realitat. Per poder aconseguir-ho és primordial el nostre granet de sorra.

Per això des de l’escola promovem activitats per recaptar fons per algun d’aquests projectes.

 

En aquest sentit, l’esmorzar solidari i el berenar solidari són dues iniciatives que tenen l’objectiu de recaptar diner per finançar un dels projectes de la Fundació Vic que escull l’escola cada any. Els alumnes de secundària són els encarregats de preparar l’esmorzar i el berenar així com promoure la venda per aconseguir els diners necessaris.


3.NADAL

 - El Gran Recapte.

Des de l’escola es participa en la recollida d’aliments i alguns alumnes de 3r i 4t d’ESO s’ofereixen com a voluntaris col·laborant en alguns dels supermercats de Vilafranca.

 

- La Marató

Enguany l’escola ha celebrat el Nadal fent l’obra teatral dels Pastorets representada al  Casal de Vilafranca. Totes les famílies i l’escola s’han implicat amb il·lusió per tal que la representació fos realment un èxit.

També hem pogut comptar amb la col·laboració dels alumnes de cicle superior i secundària per fer una parada de manualitats nadalenques i vendre-ho a les famílies el dia mateix de l’obra. Per amenitzar encara més la jornada vam poder comptar amb un “photocall” elaborat pels alumnes que ens va donar moments ben divertits!

La recaptació econòmica  va anar destinada íntegrament en benefici a la Marató de TV3 dins el projecte de malalties infeccioses.

 

- Caritas

Durant aquesta època de Nadal, l’escola col·labora també amb Càritas amb la recollida de productes per l’Alberg d’Acollida Abraham. Els alumnes visiten l’alberg i entreguen el material recollit.

 


Arxius d'interès


També et pot interessar...

PROJECTE EDUCATIU

  Us presentem  el Projecte Educatiu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Un Projecte que explícita un estil d'educar inspirat en la Propost...

llegir més »

EL NOSTRE TWITTER

Vedruna Sant Elies - TWITTER

llegir més »

INSTAGRAM de Vedruna Vilafranca USUARI: vedrunavilafranca

EL NOSTRE INSTAGRAM

https://www.instagram.com/vedrunavilafranca/

llegir més »