Projectes de robòtica

Tots els cursos del centre tenen una programació específica de Robòtica en la que de manera gradual es va introduint l’alumne en aquest camp tot potenciant el llenguatge de programació que fomenta la cerca de solucions, aprendre dels propis errors i trobar els mitjans per aconseguir els reptes que se’ls proposa o que es proposen ells mateixos, el raonament i la creativitat.

Un altre aspecte a treballar en aquest projecte és el treball cooperatiu ja que la construcció i la programació dels robots es realitza en grups on cada alumne hi té un rol concret.

L’escola compta amb una aula específica equipada amb diversos kits:

Per als més petits es disposa de  BEE-BOTS amb diferents taulers de treball .

A  partir de tercer de primària poden programar amb kits  LEGO WEDO.

Des de cinquè de primària s’inicia el treball  de  diferents reptes amb robots NXT LEGO MINDSTORMS i s’inicia un treball a l’aula de manera interdisciplinar amb els kits LEGO WEDO 2.0.

En els primers cursos de Secundària s’aprofundeix en la programació de reptes amb els robots  NXT LEGO MINDSTORMS i, en cursos superiors, s’introdueixen els robots amb plaques Arduino.

L’aula de robòtica compta amb ordinadors específics per a aquesta funció .

Aquest projecte es completa amb l’ús de diferents llenguatges de programació, en aplicacions per a les tablets i programes informàtics: BEE-BOT, BLUE-BOT, SCRATCH JR, SCRATCH, CODE, mBLOC i  PYTHON.També et pot interessar...

PROJECTE EDUCATIU

  Us presentem  el Projecte Educatiu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Un Projecte que explícita un estil d'educar inspirat en la Propost...

llegir més »

EL NOSTRE TWITTER

Vedruna Sant Elies - TWITTER

llegir més »

INSTAGRAM de Vedruna Vilafranca USUARI: vedrunavilafranca

EL NOSTRE INSTAGRAM

https://www.instagram.com/vedrunavilafranca/

llegir més »