Projecte TREVA

Com a escola ens hem proposat el treball d’un projecte molt ambiciós a tres cursos vista per treballar “la persona” des del punt de vista de la interioritat.

Basat en les últimes investigacions en neurociència i validat qualitativa i quantitativament per diversos estudis científics, el programa TREVA (Tècniques de Relaxació vivencial Aplicades a l’Aula) ens dóna resposta a la necessitat de calma i interioritat del centre i alhora ens dóna un recurs més d’innovació pedagògica per l’aprenentatge i del desenvolupament personal dels alumnes i professors.

http://www.programatreva.com/1.html

Els objectius del programa TREVA són:

  • Millorar el rendiment acadèmic a través del desenvolupament de l’atenció, la memòria i el clima d’aula.
  • Disminuir l’estrés, l’agitació i el malestar docent.
  • Millorar la intel.legència emocional a través de totes les seves competències.
  • Fomentar la interioritat.

Durant aquest curs 17-18 hem començat amb el primer nivell (TREVA 1) que consisteix en treballar amb tot el professorat del centre el coneixement, des de la pròpia experiència, de les tècniques de relaxació vivencial. Els cursos següents aniran destinats a com implementar aquestes tècniques a les aules en el dia a dia de la vida escolar.

Us proposem una lectura de la següent entrevista; podreu conèixer i entendre què és exactament el mindfulness aplicat a les aules i els beneficis que comporta:

Lectura TREVATambé et pot interessar...

PROJECTE EDUCATIU

  Us presentem  el Projecte Educatiu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Un Projecte que explícita un estil d'educar inspirat en la Propost...

llegir més »

EL NOSTRE TWITTER

Vedruna Sant Elies - TWITTER

llegir més »

INSTAGRAM de Vedruna Vilafranca USUARI: vedrunavilafranca

EL NOSTRE INSTAGRAM

https://www.instagram.com/vedrunavilafranca/

llegir més »