Activitats d'àmbit científic i matemàtic per promoure talents

Per tal de promoure els talents i les vocacions científiques i matemàtiques dels nostres alumnes, cada any l’escola potencia a secundària la participació d’alguns alumnes en activitats de formació que van més enllà de l’àmbit escolar i que es porten a terme durant l’estiu o bé en horari extraescolar. 

Programes Científics:

Aquests són programes d’Excel·lència acadèmica que tenen com a objectiu promoure vocacions científiques entre els alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat ( en aquest cas, tot i cursar-lo fora l’escola es continua fent el seguiment, orientació i recomanació dels alumnes).

Els programes en els que es participa són:

  • Campus Científicos de Verano, iniciativa de la "Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología” (FECYT) i el Ministerio deEducación, Cultura y Deporte.
  • Programa Joves i Ciència, de la Fundació Catalunya- La Pedrera.
  • Programa Bojos per la Ciència, de la Fundació Catalunya- La Pedrera.

Programes Matemàtics:

Vedruna Sant Elies potencia el talent matemàtic de l’alumnat, anualment alumnes de primer d’ESO participen a les proves de selecció del projecte ESTALMAT (programa d’estimulació de talents matemàtics), en els últims anys han estat seleccionats alguns alumnes que han realitzat la formació a la Facultat de matemàtiques i estadística de la UPC de Barcelona.

A més, cada any dos alumnes  de quart d’ESO participen durant el curs en el programa "anem per més mates”, que ofereix la Federació d’Entitats per l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya amb la intenció d’aprofundir amb les destreses  i les habilitats matemàtiques i en concret en la resolució de problemes.

Les sessions d’aquests programes es desenvolupen els dissabtes de 10h. a 13h. a la Facultat de matemàtiques i estadística de la UPC de Barcelona.


També et pot interessar...

PROJECTE EDUCATIU

  Us presentem  el Projecte Educatiu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Un Projecte que explícita un estil d'educar inspirat en la Propost...

llegir més »

EL NOSTRE TWITTER

Vedruna Sant Elies - TWITTER

llegir més »

INSTAGRAM de Vedruna Vilafranca USUARI: vedrunavilafranca

EL NOSTRE INSTAGRAM

https://www.instagram.com/vedrunavilafranca/

llegir més »