LA SETMANA DELS RESIDUS

L'ESCOLA PARTICIPA A LA SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebra del 19 al 27 de novembre, és una bona oportunitat per donar visibilitat als compromisos ambientals que s’adquireixen per prevenir els residus. En aquesta iniciativa, d’àmbit europeu, hi participen escoles, administracions, associacions i empreses de més de 34 regions d’Europa organitzant activitats de comunicació i sensibilització sobre la prevenció de residus.

L’Escola organitzarà en aquest àmbit diferents activitats amb la idea de conscienciar, a tota la comunitat educativa, de la necessitat de minimitzar la generació de residus i posar de manifest alternatives d’acció i promoure comportaments responsables de consum. La idea de compartir, com ara els mercats de segona mà o d’intercanvi, o fomentar accions que ens vinculin al territori, com utilitzar les biblioteques per compartir cultura sense generar residus, són accions que cal potenciar en aquesta línia. El repte és mostrar com podem actuar, al llarg de la jornada escolar, per reduir la producció de residus.

Campanyes com aquestes són una oportunitat única per valoritzar les iniciatives existents i assegurar una  acció de llarg termini.

Enllaç del video de tv3 de sensibilització.

https://www.youtube.com/watch?v=Gy8c5SfuIC8

https://www.youtube.com/watch?v=P5PWAUUNnB4També et pot interessar...

PROJECTE EDUCATIU

  Us presentem  el Projecte Educatiu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Un Projecte que explícita un estil d'educar inspirat en la Propost...

llegir més »

EL NOSTRE TWITTER

Vedruna Sant Elies - TWITTER

llegir més »

INSTAGRAM de Vedruna Vilafranca USUARI: vedrunavilafranca

EL NOSTRE INSTAGRAM

https://www.instagram.com/vedrunavilafranca/

llegir més »