L’aprenentatge de llengües estrangeres és essencial en una societat que camina ràpidament cap el plurilingüisme i per tant, potenciem l’aprenentatge de diferents llengües estrangeres (anglès i francès i alemany).  L’objectiu  és que els nostres alumnes  estiguin preparats per afrontar tots els reptes que la societat d’avui dia els pugui posar davant i que es puguin moure arreu del món sense entrebancs.

Incorporem l'anglès des de P3, el francès a partir de 5è de primària i oferim la possibilitat de fer alemany a partir de 3r dE SO .Apliquem tot un seguit d'iniciatives plurilingües que podeu consultar en els apartats corresponents (AICLE-CLIL, auxiliar de conversa, treball al laboratori d'idiomes, immersió lingüística, exàmens de cambridge, English Day).  

Laplicació de totes aquestes diverses  iniciatives plurilingües amb creativitat i eficàcia en el marc del nostre projecte lingüístic estructurat i coherent, esdevé una garantia dinnovació i qualitat per laprenentatge de llengües estrangeres al nostre centre. 

 També et pot interessar...

PROJECTE EDUCATIU

  Us presentem  el Projecte Educatiu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Un Projecte que explícita un estil d'educar inspirat en la Propost...

llegir més »

EL NOSTRE TWITTER

Vedruna Sant Elies - TWITTER

llegir més »

INSTAGRAM de Vedruna Vilafranca USUARI: vedrunavilafranca

EL NOSTRE INSTAGRAM

https://www.instagram.com/vedrunavilafranca/

llegir més »