Projecte Harmònicus i Mini-Metalnotes

Aquest projecte s’ha pensat per agilitzar l’estudi del llenguatge musical ( notes, ritmes,...) introduint l’harmònica com a enllaç per adquirir tots aquest coneixements que s’obliden tant fàcilment si no es portem a la pràctica.

L’harmònica de cinc forats els resulta un instrument fàcil de manipular i de tocar, tot i que necessitem algunes pràctiques per aspirar correctament.

Durant unes sessions els nens aprenen a tocar correctament l’harmònica i quan comencen a estar preparats, se l’emporten cap a casa per fer el primer concert familiar.


Projecte Mini- Metalonotes

Seguint amb el dinamisme de l’harmònicus, a 4t de primària s’inicia un nou instrument, el Mini- metalonotes.

El mini-metalonotes potencia el coneixement de la  música mitjançant la pràctica vocal (cantar la cançó) i la instrumental ( coordinar: ment-visió-execusió-interpretació).

Es segueix treballant els aspectes bàsics del llenguatge musical però amb l’avantatge que ara podem cantar mentre executem la cançó treballada.També et pot interessar...

PROJECTE EDUCATIU

  Us presentem  el Projecte Educatiu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Un Projecte que explícita un estil d'educar inspirat en la Propost...

llegir més »

EL NOSTRE TWITTER

Vedruna Sant Elies - TWITTER

llegir més »

INSTAGRAM de Vedruna Vilafranca USUARI: vedrunavilafranca

EL NOSTRE INSTAGRAM

https://www.instagram.com/vedrunavilafranca/

llegir més »