SORTIDES VEDRUNA

Totes les sortides Vedruna tenen l’objectiu de visitar un espai d’interès fent xarxa Vedruna, és a dir, compartint la sortida amb altres alumnes o professors de diferents escoles de la nostra congregació.

 

-5è de primària

Els alumnes fan una visita a Vic i visiten el Manso, la casa on va viure Joaquima de Vedruna.

 

-2n ESO Ruta Vedruna al Montseny

Els alumnes es barregen i fan una caminada per un bonic espai natural fins arribar a la font de Joaquima de Vedruna. També es fan una sèrie de jocs i activitats durant el trajecte.

 

-4t ESO Més enllà de l’aula 

És una sortida de convivència de caire voluntari d'alumnes de 4t d'ESO de les nostres escoles. La trobada pretén proporcionar un espai on compartir, parlar, pensar, debatre i conèixer altres nois i noies, facilitar un temps de convivència i intercanvi, cercar un espai per fer experiència d'interioritat i espiritualitat i fer xarxa Vedruna.

 

-Recés Vedruna 

Aquesta és una trobada per a professors que es realitza en dissabte destinada a desconnectar, gaudint del silenci i de la tranquil·litat que l’espai ofereix.

 


Arxius d'interès


També et pot interessar...

PROJECTE EDUCATIU

  Us presentem  el Projecte Educatiu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Un Projecte que explícita un estil d'educar inspirat en la Propost...

llegir més »

EL NOSTRE TWITTER

Vedruna Sant Elies - TWITTER

llegir més »

INSTAGRAM de Vedruna Vilafranca USUARI: vedrunavilafranca

EL NOSTRE INSTAGRAM

https://www.instagram.com/vedrunavilafranca/

llegir més »