KitCaixa Joves Emprenedors

A través d'aquest Kit, els joves aprendran a observar el seu entorn més proper des d'una altra perspectiva, entenent que la realitat està plena de problemes per resoldre i que l'emprenedoria és una forma de solucionar-los i de detectar noves oportunitats.

Seguint aquest model d'aprenentatge, els estudiants portaran a terme projectes ideats per ells mateixos, amb la finalitat que aprenguin del procés i del que significa ser emprenedor.

  • Es realitza en 12 sessions de temàtiques diferents vinculades a la consecució d'una actitud emprenedora.
  • Els alumnes treballen en equips per dur a terme el seu projecte.
  • Assessorament de professionals del grup 'la Caixa', de diferents àmbits i experiències empresarials.

Els materials del KitCaixa Joves emprenedors tenen com a objectiu final el desenvolupament de la creativitat i capacitat d'iniciativa dels joves i la potenciació de les seves millors aptituds.


 VEDRUNA SANT ELIES FINALISTES EN 'CAMPUS DESAFÍO EMPRENDE' 

Vedruna Sant Elies ha participat en el projecte KitCaixa  Joves Emprenedors organitzat per l’Obra Social  La Caixa,concretament al programa Repte Emprèn.

El projecte “COLTAN EVOLUTION” presentat per Aina  Miró, Clara Miró, Marta Raventós, Carla Ferret, Mireia Segura i Èlia Bujaldon de 3r. d’ESO ha estat seleccionat com un dels 35 millors projectes d' entre 1.313  per participar al Campus d’Emprenedors de Barcelona del 4 al 7 de  maig i pot optar a guanyar un viatge formatiu a Silicon Valley (Califòrnia) on es presentaran idees innovadores posant a la pràctica reptes emprenedors.


 


També et pot interessar...

PROJECTE EDUCATIU

  Us presentem  el Projecte Educatiu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Un Projecte que explícita un estil d'educar inspirat en la Propost...

llegir més »

EL NOSTRE TWITTER

Vedruna Sant Elies - TWITTER

llegir més »

INSTAGRAM de Vedruna Vilafranca USUARI: vedrunavilafranca

EL NOSTRE INSTAGRAM

https://www.instagram.com/vedrunavilafranca/

llegir més »