Vedruna Sant Elies potencia el talent matemàtic de l’alumnat  ja des de ben petits i els resultats són evidents. A Educació  Infantil es fa un treball vivencial, experimental  i manipulatiu  amb gran diversitat de materials.

Posteriorment, durant les primeres etapes de  primària es potencia el raonament amb jocs matemàtics i la lògica amb diverses activitats, una de les quals és el projecte "Divermat” en el que es resolen enigmes proposats per alumnes de 4t de primària. També a 4t es participa en el concurs matemàtic  Pangea.

Educació Infantil i primària participa en el Concurs de Dibuixos matemàtics.

Finalment, els cursos superiors de primària i tota la secundària  participa en activitats que potencien el raonament lògic, la resolució de problemes i el treball en equip:

  • Problemes a l’esprint ,
  • Fem matemàtiques,
  • Proves Cangur,
  • Copa Cangur.

Aquestes activitats estan organitzades per la FEEMCAT (Federació Catalana d’ Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques de Catalunya) i la SCM (Societat Catalana de les Matemàtiques), juntament amb altres entitats.

Amb la participació en aquestes activitats es pretén:

  • Potenciar el raonament matemàtic a través de la resolució de problemes.
  • Fomentar la capacitat de comunicació i argumentació matemàtica presentant activitats per resoldre en equip i exigint l’elaboració d’informes detallats.
  • Ajudar als nois i noies a adquirir seguretat i confiança en les seves capacitats per fer matemàtiques presentant-los activitats motivadores i que suposin un repte per a ells i elles.
  • La participació en aquestes activitats són eines que utilitza l’escola per descobrir i potenciar el talent i les habilitats matemàtiques dels alumnes.


També et pot interessar...

PROJECTE EDUCATIU

  Us presentem  el Projecte Educatiu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Un Projecte que explícita un estil d'educar inspirat en la Propost...

llegir més »

EL NOSTRE TWITTER

Vedruna Sant Elies - TWITTER

llegir més »

INSTAGRAM de Vedruna Vilafranca USUARI: vedrunavilafranca

EL NOSTRE INSTAGRAM

https://www.instagram.com/vedrunavilafranca/

llegir més »